Search
Close this search box.

Biblword u sjell Fjalën e Zotit njerëzve në internet. Ne e bëjmë këtë përmes një faqe në Facebook dhe përmes kësaj faqe në internet. Ne sjellim mendime të përditshme nga Bibla për të inkurajuar, mësuar dhe sfiduar. Në Facebook këto janë shpesh citate të shkurtra biblike dhe cicërima biblike. Në këtë faqe interneti ne vendosim artikuj dhe video më të gjata për t’ju çuar më thellë në Fjalën e Zotit. Nëse keni pyetje rreth Biblës ose rreth besimit të krishterë, ju lutemi na kontaktoni. Ne përpiqemi të përgjigjemi gjithmonë. Biblword është një ministri e GlobalRize. Biblword u themelua dhe udhëhiqet nga Marten Visser. Marten është një pastor nga Holanda me përvojë të gjatë si ungjilltare mes azilkërkuesve dhe si mbjellëse kishash në Tajlandë. Ekipi që kontribuon në Biblword vjen nga shumë vende të ndryshme, përfshirë Malajzinë, Filipinet, Tajlandën, Britaninë e Madhe dhe SHBA. Përveç faqes angleze, Biblword ekziston edhe në 28 gjuhë të tjera në Facebook.