Search
Close this search box.

Postimet e fundit

kisha
Biblword

A duhet t’i bindesh pastorit?

Përgjigja e shkurtër për këtë pyetje është po, megjithëse Bibla e zgjeron këtë pak më shumë. Pastorëve dhe pleqve u është dhënë përgjegjësia për të

Read More »
Jezus Krishti
Esther Visser

Ku është Jezusi tani?

Jezusi erdhi në këtë tokë rreth dy mijë vjet më parë, jetoi deri në moshën rreth 33 vjeç, vdiq në kryq, u ringjall nga të

Read More »
Teologjia
Marten Visser

A ishte Gjoni profeti i fundit?

Në një këndvështrim , Gjon Pagëzori ishte profeti i fundit. Por le të shohim shkrimin lidhur me këtë. Gjon Pagëzori qëndronte në pragun midis Dhjatës

Read More »