Search
Close this search box.

Marten Visser

Bazat e Krishtera

Si shpëtohen mëkatarët?

”Si e marrin mëkatarët dhuratën e Perëndisë për shpëtimin e përjetshëm? Bibla thotë: “Sepse kushdo që thërret emrin e Zotit do të shpëtohet. Atëherë si

Read More »
Jeta Shpirterore

Si t’a mposhtim mishin?

Ndonjëherë Bibla flet për “mishin” në një mënyrë neutrale. “Gjithë mish” mund të nënkuptojë gjithë njerëzimin. Njeriu është krijuar nga Zoti dhe ai është krijuar

Read More »
Jeta Shpirterore

Si udhëheq Perëndia?

Në të kaluarën, Perëndia e udhëhoqi popullin e Tij në mënyra të ndryshme; por nëse doni drejtimin e Perëndisë për jetën tuaj sot, gjërat janë

Read More »