Search
Close this search box.

Biblword

Apologjetika

Pse i lejon Zoti vuajtjet?

Shumë prej tyre janë habitur nga vuajtjet që ne shohim në botën tonë. Shpesh bëhet pyetja: “Nëse Zoti është i plotfuqishëm dhe i mirë, pse

Read More »
Fryma e Shenjte

Kush është Fryma e Shenjtë?

Fryma e Shenjtë përmendet shpesh në Bibël, kryesisht në Dhiatën e Re. Ai thirret me emra të ndryshëm, të tillë si "Fryma e Perëndisë" (Zanafilla

Read More »