Search
Close this search box.

Grietje Commelin

jeta e krishtere

Si të jetosh si i krishterë?

Thelbi i të jetuarit si i krishterë është të kesh një marrëdhënie personale me Perëndinë. Të bëhesh i krishterë nuk është e vështirë, por ka

Read More »
Probleme Jete

A e miraton Perëndia abortin?

Në shumë vende të globit, aborti konsiderohet i ligjshëm nëse një grua që është shtatzënë dhe nuk e dëshiron fëmijën. Përkrahësit e abortit argumentojnë se

Read More »